Alligator test camera

0
alligator test camera

Wat gebeurt er als een alligator een Canon 60D inclusief statief, flitser en Canon EF 16-35 mm L objectief meeneemt en na 8 maanden weer terugbrengt? 

 

Mario Aldecoa heeft het – niet geheel vrijwillig – voor je uitgezocht op de Everglades Alligator Farm. Alligator worstelaar / fotograaf Chris Gilette heeft opnames gemaakt van de staat van de camera na gebruik door de alligators, waarvan je er hiernaast 1 ziet.

 

Verschillende media hebben hier aandacht besteed, waaronder GrindTV, HuffingtonPost en Imaging Resource. Als je dat gemist zou hebben, dan bieden wij je een herkansing.

alligator test camera

Aligator geheugenkaart test

 
Bij het maken van nachtopnames werd Mario Aldecoa verrast door een alligator die plotseling het water uitrende en naar hem hapte. Mario kwam er goed vanaf, maar zijn camera, statief en flitser werden door de aligator meegenomen. Tot ieders verrassing werden de spullen acht maanden later door een alligator teruggebracht: het werkte niet meer.
Wel bleek het mogelijk om de geheugenkaart uit te lezen. Het was een SanDisk 16g Extreme card. Een succesvolle alligator geheugenkaart test is toch iets om trots op te zijn. Wij testen nog geen geheugenkaarten. Wil je een betrouwbare of snelle geheugenkaart, dan zou je een keuze kunnen maken uit het Geheugenkaart testoverzicht van  Chip.de. En op Colorfoto kan je een testoverzicht van geheugenkaartlezers vinden, zodat je ze zo snel mogelijk kunt uitlezen.  
Alligator

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in