Baas boven baas

0
Dylan O’Donnell
Dylan O’Donnell

Vorig jaar was ik trots dat ik een foto had gemaakt van een vliegtuig dat voor de maan (Supermaan met vliegtuig) vloog. Ik had niet de illusie dat ik een unieke foto had gemakt. Toch vond ik het een indrukwekkend moment om mee te maken en is het extra leuk om van dat moment een tastbare herinnering te hebben. Mijn vader heeft een vergroting achter plexiglas gekregen voor zijn verjaardag. Maar het International Space Station fotograferen, terwijl het voorbij de maan raast, dat is andere koek. Het ruimtestation raast veel sneller langs de maan dan een vliegtuig. En er zijn vele vliegtuigen en maar 1 ruimtestation. Dylan O’Donnell is er in geslaagd om het ISS voor de maan te fotograferen. Op zijn site legt hij uit hoe hij er in geslaagd is om deze spectaculaire  opname te maken. En je kan een volledige versie van zijn foto downloaden van zijn site: Deography.com.Dylan O’Donnell

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in