Canon 35 mm f/2 IS USM

0
Canon-35mm-f2-IS-USM

Naast de nieuwe Canon 24-70 mm werd begin november 2012 de Canon EF 35mm f/2 IS USM aangekondigd. Dit compacte objectief is bij uitstek geschikt voor reportages, landschaps-, portret- en reisfotogratie.
De Canon 35 mm 2 bevat asferische lenselementen met Super Spectra coatings, Image Stabilizer (IS) en ultrasone motoren voor supersnelle Auto Focus (AF). Dit is Canon’s allereerste 35mm prime-objectief met optische Image Stabilizer. Een helder en vast f/2-diafragma geeft je de mogelijkheid om met scherptediepte te spelen of om uit de hand in het donker te fotograferen bij lage ISO waardes. De optische IS biedt een aanvullend voordeel van 4 stops. Het Canon 35 mm f/2 objectief ondersteunt bovendien intelligente panningdetectie, waarbij de Panning IS mode automatisch inschakelt.

De EF 35 mm f/2 IS USM is beschikbaar vanaf eind november 2012 en heeft als adviesverkoopprijs € 859,00.

Canon-35mm-f2-IS-USM

Nieuwe Canon lensdop

In navolging van een aantal andere fabrikanten heeft Canon nu ook een lensdop met een brede grip voor de vingers. Canon noemt het nieuw ontworpen Mark II-lensdoppen. Deze lensdoppen hebben geen haakmechanisme aan de zijkanten, maar in het midden. Door het haakje in te drukken, kunnen gebruikers de lensdop tijdens het fotograferen snel en gemakkelijk vervangen, vooral bij gebruik van een zonnekap.

De nieuwe lensdoppen worden vanaf begin januari 2013 geleverd bij alle EF-objectieven van Canon en zullen ook los verkrijgbaar zijn.

CAP E-67II

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in