Creëer een Rembrandt of Vermeer

0
Rembrandt Masters of Art studio en Funfotostudio
Masters of Art studio en Funfotostudio: je eigen Rembrandt

Als ik mijn opa vroeg wat hij voor zijn verjaardag wilde hebben, antwoordde hij steevast met: “Geef maar een paar sokken. Ik ben een gelukkig man. Ik heb alles al“. We hadden de grootste moeite om telkens wat anders voor hem te verzinnen. Mocht je ook zo iemand kennen, dan heb ik een suggestie:

Ga naar het Rijksmuseum en koop een Rembrandt of Vermeer.

Rembrandt Masters of Art studio en Funfotostudio

Je kan ook naar de museum winkel op Schiphol. Daar kies je in de Masters of Art studio uit een aantal schilderijen van bekende Hollandse meesters uit de 17e eeuw. Daar laat je een foto van jezelf maken in dezelfde pose, waarna je gezicht in het schilderij gephotoshopped wordt. Enkele minuten later sta je buiten met een eigen Rembrandt of Vermeer. Ik weet zeker dat ik mijn opa als hij nu nog had geleefd, daarmee een groot plezier had gedaan. “Weet je dat ik sinds kort de gelukkige bezitter van een echte Vermeer ben geworden?”, zou hij de rest van het jaar op samenzweerderige toon tegen de visite zeggen. Om daarna triomfantelijk zijn nieuwe aanwinst te laten zien.

Johannes VermeerPS: Vind je het een leuk idee om dit idee op je eigen lokatie – bedrijfsfeestje? –  toe te passen, dan kan je terecht bij Funfotostudio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in