Film jezelf op afstand met Soloshot

0
Soloshot

Ik dacht aan een 1 april grap, toen ik las over een apparaat dat jou volgt terwijl je op 60 meter afstand voetbalt, skateboard of surft.

Jezelf opnemen met een video zonder cameraman, terwijl je sport? Het is geen toekomst muziek, maar al een jaar te koop. Binnenkort verschijnt versie twee. Hoe het werkt?

Je zet een Soloshot op een statief, bevestigt een videocamera op de Soloshot, doet een armband met zender om en gaat lekker surfen/skateboarden/mountainbiken.

Soloshot

De videocamera blijft je volgen zonder dat er een cameraman aan te pas komt. Met de Soloshot2, the next generation robotic cameraman, die niet alleen in horizontale richting meebeweegt, maar ook op en neer kan knikken, kan je zelfs je Sony videocamera (binnenkort ook andere merken) op afstand bedienen. Om op jezelf in te zoomen, bijvoorbeeld.
In de multi-mode volg je meerdere mensen tegelijkertijd, als ze ieder een eigen zender dragen, of kan je jezelf filmen met meerdere camera’s vanuit verschillende standpunten. Is dat niet cool?
 
De Soloshot werknemers zitten vol plannen. Wil je een transmitter op een auto bevestigen? WiFi connectiviteit tussen Soloshot 2 en smartphone of tablet, timelapse functionaliteit voor de Soloshot? Basis stations voor golfkarretje of boot? Of wil je een extreem lang bereik? Het komt er aan. Soloshot is er mee bezig.

PS: Als je nieuwsgierig bent hoe Soloshot, the first generation robotic cameraman, surfer babes op grote afstand wist te volgen, dan is er goed nieuws. De mannen van Soloshot hebben het keurig voor ons gedocumenteerd in een filmpje op Youtube.

{youtube}SE03EesFY9M{/youtube}

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in