Fotografie workshop op maat bij het NIDF

0

Misschien ken je Nederlands Instituut Digitale Fotografie van de NIDF norm; met aanwijzingen voor fotografen en gebruikers van foto’s voor “allerlei technische zaken die je als digitaal werkend fotograaf een keer goed moet instellen“. Misschien ken je Eduard de Kam van Nederlands Instituut Digitale Fotografie als auteur van diverse boeken over fotografie. Maar ken je ook de cursussen van NIDF?

Cursussen van NIDF

Bij NIDF worden met enige regelmaat in Amsterdam cursussen gegeven aan kleine groepen met thema’s als Lightroom Workflow of Digitale Zwart Wit fotografie (klik hier voor de aankondigingen van NIDF cursussen)

NiDf = Eduard de KamEduard de Kam van Nederlands Instituut Digitale Fotografie is dol op oude palen (klik hier, voor wat voorbeelden). Ik vermoed deze paal niet aan zijn stenge eisen (niet oud genoeg, geen echte paal….) voldoet.

Persoonlijke fotografie cursus op maat

Maar als ik een cursus uit zou kiezen bij NIDF, dan koos ik voor een persoonlijke fotografie cursus op maat. Wil je jouw eigen fotografiewerk bespreken met een door de wol geverfde fotograaf, of je techniek wat opfrissen om je stijl verder te ontwikkelen, dan ben je bij Eduard aan het juiste adres en bereik je veel meer diepgang en een beter resultaat met een persoonlijke fotografie cursus op maat. Misschien een leuk idee om kado te geven met vaderdag?

Header 3 logo kopie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in