Full review: Samsung SDXC PRO Ultimate – ultieme geheugenkaart voor creatieve professionals

0

Als je op zoek bent naar een geheugenkaart die je creatieve workflow naar een hoger niveau tilt, dan is de Samsung SDXC PRO Ultimate de perfecte keuze. Deze kaart levert uitzonderlijke snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid voor al je projecten.

Samsung investeert ook veel in onderzoek en ontwikkeling om de  prestaties, capaciteit en betrouwbaarheid van zijn flashgeheugen te verbeteren.

Technologische innovatie Samsung

Samsung ken je wellicht als maker van smartphones en televisies, maar het bedrijf is ook een toonaangevende fabrikant van flashgeheugen, dat wordt gebruikt in zowel solid state drives (SSD) als secure digital (SD) kaarten. Samsung heeft een lange geschiedenis van innovatie en kwaliteit op het gebied van flashgeheugen en biedt daarin een breed scala aan producten voor
verschillende toepassingen en behoeften.

Samsung investereert ook veel in onderzoek en ontwikkeling om de  prestaties, capaciteit en betrouwbaarheid van zijn flashgeheugen te verbeteren. Een mooi voorbeeld daarvan is de Samsung SDXC  PRO Ultimate; de ultieme geheugenkaart voor veeleisende fotografen en content creators.

Razendsnelle prestaties SDXC

De SDXC PRO Ultimate haalt lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 200 MB/s en 130 MB/s. Dat is snel genoeg voor video in hoge resolutie zoals 4K UHD-video. De kaart voldoet daarmee aan de vereisten van UHS Video Speed Class 30 (V30), die wijst op een  minimale ononderbroken video-opnamesnelheid van 30 MB/s.
In de praktijk is de kaart nog sneller; V30 garandeert gewoon dat de schrijfsnelheid nooit onder de 30 MB/s zal zakken. Dat is belangrijk om video zonder haperingen vast te leggen.
De hoge leessnelheid zorgt er dan weer voor dat je foto’s en video’s snel naar je computer of opslagschijf kan kopiëren. Zo verlies je geen tijd voor je kunt beginnen met editen.

Samsung SDXC PRO Ultimate veilig en betrouwbaar

De Samsung SDXC PRO Ultimate is bestand tegen heel wat  bedreigingen die jouw kostbare beelden zouden kunnen treffen.
De kaart is waterbestendig en kan zelfs tot 72 uur ‘overleven’ in zeewater op 2 meter diepte. Je mag de kaart gebruiken bij omgevingstemperaturen van -25°C tot 85°C. De Ultimate kaarten zijn bestand tegen röntgenstraling (het equivalent van de straling van röntgenapparaten op luchthavens) en tegen magnetische velden tot 15.000 gauss. Verder zijn ze schokbestendig en overleven makkelijk een val vanaf 5 meter hoog. Koppel dat aan een zeer lange levensduur
– de kaart is tot 10.000 keer overschrijfbaar
– en je hebt een praktisch onverwoestbaar opslagmedium voor je waardevolle beelden.

SAMSUNG SDXC PRO Ultimate
Prijs (Cameranu, 512 GB): € 79,95 | samsung.com/nl

Review Samsung PRO Plus en EVO Plus – Focus Review (focus-review.com)

De Samsung SDXC PRO Ultimate werkt naadloos samen met  moderne digitale camera’s, maar ook met snelle pc’s en laptops.

De Samsung SDXC PRO Ultimate is verkrijgbaar met opslagcapaciteit van 64 GB tot 512 GB. Zo heb je steeds voldoende capaciteit om projecten vast te leggen en op te slaan. Of je nu 4K-video of snelle reeksopnames met je fotocamera maakt, je hoeft je geen zorgen te maken over ruimtegebrek.
De Samsung SDXC PRO Ultimate werkt naadloos samen met  moderne digitale camera’s, maar ook met snelle pc’s en laptops.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in