Golfer vs Drone: 4 slag, 1 down

0

Gisteren lieten we een filmpje zien over een quadcopter die uit zichzelf neergaat. Maar het kan ook anders. Professional golfer Keegan Bradley laat zien dat hij in staat is om een drone neer te halen. Vanaf grote afstand. En de klap komt hard aan.

Het heeft weinig met fotografie te maken, een beetje met video. Toch kijk ik dit graag. En ik ben niet de enige. Het filmpje Pro Golfer Keegan Bradley vs DJI Phantom GoPro Drone staat nog maar net op internet en is nu al 200.000 keer bekeken. Ik kwam het tegen op PetaPixel.

Golf

Ik kan het haast niet geloven. Het filmpje ziet er echter geloofwaadig uit. De eerste paar ballen zijn nog mis, maar de vierde bal is al raak. En hoe!

PS Ik kwam een test tegen van bescherming voor de rotorbladen van een drone: DJI Phantom Drone crashes into unreal bikini girl (& undoes her top): De video begint met een disclaimer waarin ons wordt verzekerd dat “No Phantoms were harmed in the making of this segment”. Ik vind de film met de golfer leuker, zelfs al is dat geen test.

{youtube}TzqsADBrkXs{/youtube} 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in