Google Nik Collection gratis

0

Google Nik collectie omvat een groot antal verschillende filters (Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza
HDR Efex Pro,Sharpener Pro, Dfine) waarmee je foto’s een bijzonder uiterlijk kan geven. Niet alleen kan je er foto’s mee verscherpen of ruis mee onderdrukken, je kan foto’s ook een unieke sfeer meegeven door de kleuren aan te passen of in zwart wit om te zetten. NIK Collection is populaire software. Je kan deze bewerkingen ook zelf in Photoshop of Lightroom uitvoeren, maar de presets in de NIK software – die je als plug-in van Photoshop of Lightroom installeert – vormen een eenvoudige manier om heel veel uit te proberen. De modules van Nik collection vergen veel minder ervaringin beeldwerking om tot een mooi resultaat te komen. Je kan kiezen voor extreme bewerkingen, maar ook voor meer fotorealistische aanpassingen.
De aankondiging van Google dat deze software met ingang van 24 maart 2016 gratis is te downloaden is dan ook opmerkelijk. Het allereerste dat ik vandaag heb gedaan, is Google Nik software downloaden en installeren.  Heb je NIK collectie in 2016 aangeschaft, dan bestaat er een mogelijkheid om je geld terug te krijgen.

 8011305

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in