Google Picasa stopt

0

Als je mij een paar jaar geleden vroeg naar een eenvoudig, gratis, fotobeheer en bewerkingsprogramma, dan adviseerde ik om Google Picasa te proberen. Ik heb Picasa leren kennen als een zeer eenvoudig te leren en gebruiksvriendelijk programma. Omdat ik Lightroom en Photoshop ben blijven gebruiken, verminderde mijn aandacht voor Picasa na onze eerste kennismaking. Maar in mijn kennissenkring zijn er fotografen die nog steeds tevreden zijn over Picasa. Over een paar maanden zal dat afnemen. Om zich meer op Google Photo te kunnen concentreren, heeft Google aangekondigd dat Picasa wordt afgebouwd. Web foto albums worden door Google voor je overgezet van Picasa naar Google Photo. Maar niet alle functionaliteit van Picasa zal in Google Photo beschikbaar komen. Het is nog maar een aankondiging en Google trekt niet meteen helemaal de stekker uit Picasa, maar het wordt toch tijd om je op een ander fotobeheersprogramma te oriënteren. Lees het bericht van Google als je hier meer over wil weten.

02Picasa700

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in