Gratis lens advies: Lenshero

0
Lensherodotcom
gratis camera advies, Cameratico
Wil je een nieuwe lens kopen, maar weet je nog niet welke? Kijk voor een gratis lens advies op Lenshero.com. Lenshero biedt een overzicht van lenzen die voldoen aan jouw wensenlijstje (camera, prijs van de lens, type fotografie en zoombereik). In het overzicht dat je vervolgens krijgt, vind je de belangrijkste lensspecificaties en een aantal plus- en minpunten van de lens, op basis van de specificaties. De lenzen zijn gesorteerd in de volgorde, waarvan Lenshero denkt dat die de beste keuze voor jou is. Veel werk om te maken, maar handig – echt heel handig – voor een fotograaf.
Wat een held, die Lenshero.
Lensherodotcom


Lenshero

Zoals je ziet is de gebruikersinterface erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Iedereen kan het. Lens-hero is van dezelfde makers als Snapsort, waar je de specificaties van camera’s met elkaar kan vergelijken.
Weet je nog niet precies wat voor type lens je wilt hebben? Of ben je benieuwd welke lenzen populair zijn? Scroll dan iets naar beneden op de voorpagina van LensHero. Niet alleen kan je overzichten genereren met alle lenzen van 1 fabrikant, 1 cameravatting, of 1 camera, ook zie je welke lenzen populair zijn bij LensHero en welke lenzen er het meest met elkaar vergeleken worden op deze site.

Explore

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in