Haal een Sirui statief uit elkaar!

0

Sirui biedt maar liefst 6 jaar garantie op de bekende statieven en balhoofden. Met de kwaliteit zit het wel goed, weten we uit eigen ervaring. Toch heb je nog langer plezier van je apparatuur als je die een beetje onderhoud. Sommige mensen staan met hun statieven urenlang in de duinen, of zelfs met de poten letterlijk in het water. Zand en zout zijn grote vijanden van alles wat glijdt en schuift en draait en soepel moet lopen en na zulk gebruik is een statief of balhoofd wel aan een schoonmaakbeurtje toe. Maar hoe doe je dat?

 

Exploded View Sirui statieven

Als je iets uit elkaar wilt halen, dan helpt het als je weet hoe het in elkaar zit. Daarom heeft Sirui van een aantal balhoofden en statieven zogenaamde ‘exploded views’ online gezet. Op deze tekeningen zie je precies uit welke onderdelen je statief of balhoofd bestaat en hoe ze in elkaar zitten. Met zo’n tekening is het een fluitje van een cent om zelf het nodige onderhoud te plegen. Alle onderdelen zijn ook voorzien van een artikelcode en een onderdeelnummer zodat je ook gemakkelijk onderdelen kan bestellen als er toch eens wat moet worden vervangen.

Op de pagina van Sirui importeur TSE-Imaging zijn alle exploded views te zien die nu al online staan. Er komen er in de toekomst nog meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in