Leica pop-up store in Amsterdam

0
Leicapopup

Leica opent vandaag in Nederland, via distributeur Transcontinenta, haar eerste Leica POP-UP STORE in Nederland. Aanleiding voor deze tijdelijke  ‘Leica POP-UP STORE Amsterdam’ zijn ‘100 jaar Leica fotografie’, 60 jaar Leica M en de introductie van het nieuwe Leica T-Systeem. In de unieke ‘Leica POP-UP STORE’ in de Eerste Boomdwarsstraat 10 in Amsterdam (Jordaan) kan de consument van dinsdag 10 t/m maandag 30 juni op verschillende manieren het merk Leica beleven en ter plekke delen met vrienden en familie.

Leicapopup

Een eye-catching display met het nieuwe, in samenwerking met Audi Design ontwikkelde, Leica T-Systeem trekt de aandacht van het voorbij wandelende publiek. Leica laat hiermee in Amsterdam zien dat het origineel en laagdrempelig is. De Leica slogan ‘Das Wesentliche’ is hier perfect van toepassing. Een pop-up store is één van de mogelijkheden om de fysieke merkbeleving extra kracht bij te zetten op een verrassende plek waar het verleden, heden en de toekomst bij elkaar komen. Leica staat vandaag de dag, nog steeds synoniem voor hoogwaardige, handgemaakte producten, een iconisch ontwerp, technische innovatie en mooiere foto’s.” Je vindt daar naast alle mogelijke hedendaagse Leica camera’s en accessoires, merchandising artikelen, T-shirts, boeken en tijdschriften, ook foto’s van Nederlandse Leica fotografen. Die foto’s zijn te koop.

Leica pop-up store, NLDe tijdelijke Leica POP-UP STORE in de Eerste Boomdwarsstraat 10, Amsterdam is van 10 tot en met 30 juni dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur.

Als bezoeker kun je je in de Leica POP-UP STORE Amsterdam laten informeren over het merk Leica, haar geschiedenis, iconische Leica foto’s bewonderen en lekker ‘ouderwets’ de Leica producten voelen, ruiken en uiteraard proberen. In de periode dat de pop-up store is geopend, worden er ook diverse activiteiten georganiseerd. Fotografie workshops, genius bar, fotoshoots, fotowalks, fotowedstrijd en meer. Om de merkbeleving compleet te maken, kun je bijvoorbeeld direct een “Me and my Leica” selfie maken. Door die te posten op de social media met hashtag #leicapopupstore, maak je onder andere kans op een originele Leica camera.

Het actuele overzicht is te vinden in de event agenda op de speciale website: www.leicapopupstore.nl. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in