Meer telelens testen

0
Meer tseten van telelenzen en testen van groothoeklenzen

Zoals jullie misschien is opgevallen, plaatsen we af en toe aan de rechterkant op onze site een enquête met een eenvoudige vraag. Deze vragen zijn bedoeld om de inhoud van CameraStuffReview nog beter af te stemmen op de lenzen, sorry, ik bedoel: wensen van onze lezers.
De eerste vraag die we stelden was, of jullie in RAW of in jpg fotografeerden. Toch wel tot mijn verbazing bleek een veel groter deel van onze lezers in RAW te fotograferen. Leuk! De actie die we daar op ondernomen hebben, is het toevoegen van RAW scores bij de testen van objectieven. Binnenkort verwerken we dat ook in onze overzichten met alle testresultaten van onze lenstesten. Bij de cameratesten deden we dat al.

 

 

Meer tseten van telelenzen en testen van groothoeklenzen

Om de goede keuze te maken uit het aanbod van objectieven voor onze toekomstige testen, hebben we jullie gevraagd wat jullie favoriete lenstype is. De uitslag zie je in het plaatje hiernaast. De grootste voorkeur (32%) geven jullie aan telelenzen, met 31% op de hielen gevolgd door groothoeklenzen. Op gepaste afstand gevolgd door standaard lenzen. We vinden het leuk dat jullie een voorkeur uitspreken voor telelenzen en groothoeklenzen en gaan onze best doen om daar gehoor aan te geven. Meer testen van telelenzen! Meer testen van groothoeklenzen!

 

Meer testen van telezoom lenzen

Hopelijk vermaken jullie je voorlopig even met onze Sigma 120-300mm Sports test en de Nikon 80-400mm VR II test, wat telelenzen betreft. Voor de liefhebbers van groothoek en standaard lenzen publiceerden we pas nog een Sigma 18-35mm Art test, een Canon 18-55mm II test en iets langer geleden de Sigma 35mm 1.4 Art test. Dat laatste objectief zowel met een Canon vatting (op een Canon 5D MK3) als met een Nikon vatting (Nikon D800E en Nikon D7100). En nu we aangekomen zijn bij de lensbajonet, voelen jullie waarschijnlijk al op je klompen aan waarom we nu een enquête hebben geplaatst, waarin we jullie vragen naar jullie favoriete camera.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in