Nieuwe Nikon 1,4x teleconverter

0
Nikkorconverter

Samen met de Nikon AF-S 400mm f/2.8E FL ED VR wordt een nieuwe 1.4x  AF-S teleconverter (TC-14E III) uitgebracht. Deze teleconverter is ontworpen om de brandpuntsafstand van bepaalde NIKKOR-objectieven met 40% te vergroten. Een geavanceerde optische samenstelling levert zelfs bij een maximale diafragmaopening superieure beelden van hoge resolutie. De teleconverter is compatibel met objectieven met een elektromagnetisch diafragma. Ideaal voor sport-, pers- en natuurfotografen die hun bereik willen uitbreiden.

Nikkorconverter

De nieuwe Nikon 1.4x teleconverter is geschikt om te gebruiken met lichtsterke zoomobjectieven en tele-objectieven met een vaste brandpuntsafstand en vervangt de huidige AF-S Teleconverter TC-14E II. Met een kleinere bouw en verbeterde ergonomie is de AF-S TELECONVERTER TC-14E III een perfecte reisgenoot voor de nieuwe Nikon 400mm f/2.8 en wordt de brandpuntsafstand vergroot tot 560 mm.

Het optische ontwerp haalt maximale prestaties uit een objectief en minimaliseert chromatische aberraties die door het gebruik van een teleconverter kunnen ontstaan. Hierdoor worden zelfs bij een maximaal diafragma superieure beelden van hoge resolutie gerealiseerd. De oppervlakken aan de voor- en achterzijde hebben een fluorcoat om vocht en vuil af te stoten en de robuuste behuizing is opnieuw ontworpen om weerbestendigheid van professionele kwaliteit te bieden. De adviesverkoopprijs van de TC-14E III AF-S Teleconverter bedraagt €549. De verkoopstart is naar verwachting 28 augustus 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in