Nikon 800 mm 5.6 test

0
Nikon800mm

Uit de lezers enquête bleek dat jullie graag meer telelens testen wilden zien. Het nieuwe Nikon 800 mm objectief met de langste brandpuntsafstand van alle NIKKOR-autofocusobjectieven, speciaal ontwikkeld voor sport-, nieuws- en natuurfotografie. Het is een zeer goed objectief dat vanwege de extreem lange brandpuntsafstand extra lastig is te testen. Je zal daarom niet veel testen van dergelijke objectieven tegen komen. En als wij er een vinden, melden we dat af en toe aan jullie.
Eerder hadden we al melding gemaakt van de eerste indrukken van Leon Neal bij de olympische spelen (Nikon 800mm F5.6 at the Olympics), maar nu is er ook een echte, volledige, zeer uitgebreide (inclusief het gebruik van diverse teleconverters) en degelijk uitgevoerde test van de Nikon 800mm verschenen op PhotographyLife.

Nikon800mm

Wil jij op de hoogte blijven van alle lenstesten en cameratesten op het internet?

We weten natuurlijk niet in welke objectieven jij op dit moment geïnteresseerd bent. Om je te helpen bij het vinden van de juiste reviews, houden we dagelijkse overzichten bij van cameratesteten en lenstesten die op Internet verschijnen. Rechtsboven op de voorpagina staan twee knoppen die verwijzen naar twee afzonderlijke pagina’s met actuele cameratesten en lenstesten. Volg je deze pagina’s al regelmatig, dan was deze aankondiging waarschijnlijk overbodig, want die waren jullie al eerder tegen gekomen. Maar hebben jullie de test van de Nikon 800mm  op PhotographyLife ook gelezen? Het is de moeite waard. Al was het alleen maar om de mooie natuuropnames die er in voorkomen.. CamerareviewsenLensreviews

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in