Photolemur: Perfect zonder Photoshop?

0
DSC0593

Een paar keer eerder schreven we dit jaar al over toepassingen van kunstmatige intelligentie in de fotografie. Het programma Photolemur optimaliseert je foto, op basis van kunstmatige intelligentie, zodat je geen Photoshop of Lightroom hoeft te gebruiken. Een lemur  (Maki in het Nederlans) is een schattig beestje, dat in een paar varianten voorkomt in Madagascar. Ik heb een zwak voor Maki’s. Toen ik begon met fotograferen, was ik zo blij met een opname die ik maakte van een paar ringstaart maki’s in Artis, dat ik besloot om een nog betere camera te kopen, om er mijn hobby van te maken.  
Bekijk deze video, waarin Photolemur wordt gedemonstreerd / uitgelegd. Als je interesse hebt, ben je er vroeg bij, want op dit moment kan je alleen een pre-order plaatsen.

 {youtube}SPrpG3np2gU{/youtube}

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in