Photoshop tips: Shift toets

0
03shift
Voordat de muis zijn intrede deed bij de computer, gebruikten we het toetsenbord om allerlei commandos’uit te voeren. Er zijn nog steeds commando’s, zoals Ctrl-C om iets te kopieren en Ctrl-V om te plakken, die ik dagelijks gebruik. Tijdens het bewerken in Photoshop maak ik af en toe gebruik van de Shift-toets, om bijvoorbeeld een rechte lijn te trekken of om een cirkel (in plaats van een ellips) te tekenen. Na het lezen van Caroline Rutland’s artikel, 6 Helpful Functions of the Shift Key When Working in Photoshop6 Helpful Functions of the Shift Key When Working in Photoshop, realiseerde ik mij dat ik nog veel te weinig gebruik maak van het toetsenbord als ik in Photoshop bezig ben. 03shift

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in