Win een selfiestick statief

0
05nieuwsbrief

Grote kans op een leuk tafelstatief:

05nieuwsbrief

We verloten een mooi fotocadeau onder de abonnees van de CameraStuffReview nieuwsbrief. Wil je ook kans maken op dit leuke, rode tafelstatief? Geef je op voor onze nieuwsbrief. Alle CameraStuffReview lezers maken kans. Ze hebben een grotere kans op een prijs dan bij de Lotto of Staatsloterij.
Opvallend aan het Sirui RT-35R statief tafelstatief is niet alleen de felrode kleur.  Mij viel de degelijke statiefkop op. Kleine statieven willen nog wel eens voorzien zijn van een wiebelige of minder robuuste statiefkop. Maar dit kleintje doet het heel erg goed. Ik ben een hele tijd op zoek geweest naar een klein statiefkopje om mijn Atomos Shogun solide op de flitsschoen van de camera te plaatsen, dus ik kan er over meepraten. Handig is de carabiner onder het statief, zodat je het ook aan je riem kan bevestigen als je even geen gebruik maakt van het statief. De middensectie kan uitgeschoven worden, zodat het tafelstatief zelfs nog een respectabele hoogte (voor een tafelstatief) bereikt.
Geef je dus snel op voor de CameraStuffReview nieuwsbrief. Die wil je niet missen!

Neem de nieuwsbrief:

 

Ook geschikt als selfie-stick

Als je het Sirui RT-35R statief samenvouwt, past het in een mooi zwart, geblokt etui, dat niet veel groter is dan een pennenetui. De samengevouwen poten kunnen ook dienst doen als handvat, als je het tafelstatief uitschuift en gebruikt om een selfie te maken.

05Selfiestick

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in