Sirui P326: kleine, lichte monopod

0

In 2015 gaan we ook de videokwaliteit van camera’s testen. Met fotograferen heb ik meer ervaring dan met video, dus maak ik nu korte video’s voor de website, zodat ik een klein beetje beslagen ten ijs kom. Bij mijn eerdere video’s was ik niet tevreden met de green screen beeldkwaliteit, dus ben ik overgestapt naar Adobe Premiere Pro. En er schoof een wolk voor de maan op de achtergrond, waarbij sommige kijkers dachten dat het aan de kwaliteit van de video lag. Dus heb ik de maan op een wolkeloze avond gefilmd en gebruik ik die als achtergrond. Het onderwerp van dit filmpje is een lief, klein eenbeen statiefje:

{youtube}o6tguaX4xbY{/youtube}

Ben jij een fotograaf met behoefte aan vastigheid? En wil je je niet al te veel vastleggen?
Dan is de Sirui P326: een kleine, lichte monopod geknipt voor jou. Klik hier voor de actuele prijs.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in