Sony PRO Support

0

Sony PRO Support komt naar Nederland

Steeds meer professionele fotografen ontdekken de voordelen van Sony camera’s. Professionele ondersteuning van hun apparatuur door de importeur is voor deze vakmensen heel belangrijk. Als je voor je broodwinning afhankelijk bent van je camera’s en objectieven, dan wil je die natuurlijk geen dag hoeven te missen. Daarom is Sony begonnen met een serviceprogramma speciaal voor vakfotografen. Het heet Imaging PRO Support. Tot nu toe was al beschikbaar in Japan, Zuid Korea, Hongkong, Taiwan, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Mexico en de Verenigde Staten. Vanaf september 2017 zal Nederland aan dat lijstje worden toegevoegd en kunnen ook Nederlandse professionals deelnemen aan Imaging PRO Support.

Het serviceprogramma biedt een flink aantal voordelen. Naast advies en ondersteuning kunnen fotografen gebruik maken van een speciale telefonische helpdesk. Verder biedt het programma een gratis collect-and-returndienst bij reparatie en kunnen fotografen gebruik maken van een gratis bruikleentoestel zodat ze aan het werk kunnen blijven. Ook hebben leden tweemaal per jaar recht op gratis reiniging van de beeldsensor en een check-up van de firmware.

SEL2470GM

Lidmaatschap van het Europese Imaging PRO Support programma is nu nog gratis. Om ervoor in aanmerking te komen moet de fotograaf kunnen bewijzen dat hij professioneel werkt en in het bezit zijn van tenminste twee Sony Alpha camera’s en drie Sony Alpha objectieven. Niet alle camera’s en objectieven komen in aanmerking. Welke apparatuur geldig is, is te lezen op de Pro Support Service-site die in september 2017 online gaat. Daar kunnen fotografen zich ook aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in