Test met ons mee: Statieftesters gezocht

0
VanguradABEOPro283CGHstatief

Nog niet zo lang geleden testten we het Vanguard ABEO Pro 283 CGH statief met de Vanguard GH-300T statiefkop. Nu bieden wij jullie de unieke kans om zelf zo’n Vanguard statief te testen, waarbij je het statief na afloop van jou is! Verder krijgt één lezer de gelegenheid zijn indrukken persoonlijk en samen met Ivo Freriks in een korte video op Camerareviewstuff te vertellen.

Geef je bij ons op voor deze lezerstest! 

 VanguradABEOPro283CGHstatief

Wat verwachten we van jou?

We hopen dat je regelmatig met het statief gaat, zodat je echt de gelegenheid krijgt om het te leren kennen. Je moet het echt gebruiken! Na een paar weken hopen we op een paar mooie opnames die je met het statief hebt gemaakt, een kort verslagje hoe de testperiode is verlopen en een lijstje met wat volgens jouw de pluspunten en minpunten zijn van het statief en de statiefkop. Als dank voor je medewerking, mag je het statief na afloop houden.

Wij bundelen de bijdrages van de lezerstesten tot 1 artikel, schaven eventueel nog wat aan het Nederlands en zetten dat dan weer op de site, zodat jullie allemaal kunnen meegenieten van de gebruikerservaringen met het Vanguard ABEO Pro 283 CGH statief en de Vanguard GH-300T statiefkop.

 Statiegreep
Wie komen er in aanmerking voor deze Vanguard statieftest?

In principe komt iedereen die reageert in aanmerking. Stuur een mail met daarin je leeftijd, het aantal jaar dat je fotografeert, het type opnames dat je maakt en waarom je juist dit statief graag zou willen testen.

We hebben 3 statieven te verdelen, dus gaan we een selectie maken uit de reacties die we ontvangen. In die selectie proberen we een zo breed mogelijke keuze te maken naar leeftijd, ervaring en type fotografie. Voor 1 september nemen we contact op met de gelukkigen die aan de slag mogen met het statief over de verzending. Eind september publiceren we dan als alles volgens plan verloopt een artikel met de gebruikerservaringen met het Vanguard ABEO Pro 283 CGH statief en de Vanguard GH-300T statiefkop.

 

We hebben inmiddels contact opgenomen met de 3 geselecteerde lezers en de statieven zijn naar hen op weg.
Aan het eind van deze maand hopen we jullie hun ervaringen met het Vanguard statief voor te schotelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in