Think Tank tassen

0

Think Tank maakt cameratassen en -accessoires voor alle niveaus fotografen en videografen. De tassen staan bekend om hun duurzaamheid, functionaliteit en slimme ontwerpen. Ze zijn ontworpen om apparatuur veilig te beschermen en gemakkelijk toegankelijk te maken, zelfs in veeleisende omgevingen.

Think Tank hecht ook veel waarde aan ergonomie en gebruikersgemak.

Het assortiment bestrijkt een breed scala aan opbergmogelijkheden, van mirrorless tot grotere full-frame camera’s sets en zelfs gehele flitssets.

Alle tassen zijn voorzien van stevige materialen, versterkte naden en robuuste ritsen om langdurig te kunnen gebruiken. De tassen zijn ook vaak voorzien van handige functies, zoals verstelbare verdelers, regenbescherming, statiefbevestigingen en gevoerde riemen voor extra comfort tijdens het dragen.

Think Tank hecht ook veel waarde aan ergonomie en gebruikersgemak.
Zo is de Retrospective serie voor kleinere camera-sets geschikt voor straatfotografen en is de Airport serie, met stevige rollers, gericht op de werkende professionals. Speciaal voor natuur en outdoorfotografen is er de MindShift serie rugzakken, die naast extra draagcomfort ook ruimte biedt voor niet fotoapparatuur zoals kleding en proviand.

Wat minder bekend bij veel fotografen zijn de Think Tank Mirrorless Mover en de Photocross serie.

Mirrorless Mover

De Mirrorless Mover serie bestaat uit vijf verschillende modellen (lees groottes). Ieder model is gemaakt van vochtwerend en duurzaam materiaal, en is voorzien van de befaamde YKK ritsen voor jarenlang gebruik. De Mover serie begint bij de zeer compacte Mover 5, die ruimte biedt aan 1 mirrorless body met een korte prime. De Mover 10 en 20 bieden plaats aan een body met 2 objectieven en de Mover 25i en 30i aan een body met 3 objectieven en een 10” iPad of tablet.

Photocross Backpack

Voor fotografen die vaak onder minder gunstige (weer)omstandigheden hun werk doen, of veel in de natuur lopen, is er de Photocross Backpack serie. Door het gebruik van sterke materialen en gefacetteerde ontwerp, bieden ze een heel goede bescherming. Naast de slingbags, is er ook de Photocross 13 en 15 Backpack, ontworpen om de elementen te weerstaan. Ze zijn comfortabel genoeg om lange dagen in het veld te kunnen dragen. Het extra grote zijpaneel geeft je gemakkelijk volledige toegang tot al je apparatuur.

Importeur: Transcontinenta.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in