Video: vliegtuig over maan

0

Eergisteren was het helder weeer. Gisteren niet: het vocht in de lucht zorgde voor een halo om de maan. Om mijn nieuwe Sirui video statief en Sirui videokop toch uit te proberen, plaatste ik een Sigma 1500-600mm Sports met een Panasonic GH4 op mijn statief en maakte een paar 4K video opnames. Met een beeldhoek die overeenkomt met een brandpuntsafstand van een paar duizend milimeter, zie je de maan door het beeld bewegen. Ik had de camera nog niet aangezet, of er vloog een vliegtuig over de maan.
Misschien niet zo mooi als mijn eerdere foto van een vliegtuig voor de supermaan.
Toch een leuke herinnering aan een druilerige nacht.

Dankzij de halo om de maan, die het vliegtuigsilhouet zichtbaar maakt

{youtube}7JBTatIazRQ{/youtube}

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in