Wat zie ik nu?

0
8032329zwanenpano700

 8032329zwanenpano700
Klik op het plaatje voor een iets grotere versie.

Het kan zijn dat CameraStuffReview er anders uitziet dan je gewend bent. We zijn verschillende lay-outs aan het testen, om te onderzoeken welke lay-out jullie het beste bevalt. En het is mogelijk dat niet alles in de test lay-out goed werkt. Mochten jullie problemen ondervinden, dan wil ik je alvast excuses aanbieden voor de tijdelijke overlast. We proberen de test zo kort mogelijk te laten duren. Laat het me weten als je iets raars tegenkomt en stuur een mailtje. Bovenstaand plaatje van ongeveer 50 wilde zwanen – herkenbaar aan een gele snavel in plaats van de rode knobbel die de meeste zwanen in Nederland op de snavel hebben –  heb ik in IJsland gemaakt. In Nederland zie je ze niet zo veel. In Ijsland heb ik ze ook niet veel gezien, maar in 1 baai kwamen we er een paar honderd tegelijk tegen. Het is me niet gelukt om ze allemaal op een foto te krijgen die de moeite waard is om te tonen. Het zijn er maar 50 geworden. Ik vond het een grappig gezicht dat ze vrijwel allemaal dezelfde kant uitzwemmen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in