Ziggo sucks: e-mail problemen bij Ziggo

0

Twee weken geleden kreeg ik e-mail van Ruben Uppelschoten, directeur “klanten service”van Ziggo. Mijn postbus zat vol. Ik ontving met onmiddellijke ingang geen e-mails meer op mijn Ziggo e-mail. Ruben had goed nieuws: ik kon het zelf oplossen. Mooi niet. Ziggo e-mail sucks.

Ik heb tienduizenden e-mails met meer dan 4 Gigabyte aan informatie van mijn Ziggo e-mail account weggegooid. Tevergeefs, want mijn Ziggo e-mail account blijft nu al weken lang door Ziggo geblokkeerd. Doorsturen naar een ander e-mail adres dat niet van Ziggo was, bleek onmogelijk. Als je mij in de afgelopen weken een mail stuurde, dan kreeg je de eerste keer een mail van Ziggo dat mijn postbus vol zit en dat de mail niet is aangekomen. Stuurde je mij daarna nog een mail, dan kreeg jij geen melding en komt die e-mail toch niet bij mij aan.

IFFO 1975 9

Twee weken lang heb ik bij Ruben Uppelschoten’s afdeling aan de lijn gehangen. Contact maken met Ziggo gaat niet zonder slag of stoot, maar die ellende zal ik jullie besparen. Uppelschoten’s afdeling, “Ziggo klantenservice” krijg ik in deze context niet meer zonder te proesten uit mijn toetsenbord, heeft geen mogelijkheid om klachten te escaleren als ze iets niet op kunnen lossen. “Klanten service” bij Ziggo houdt in dat een Ziggo medewerker “sorry” kan zeggen. En dat ze bij Ziggo begrijpen dat dit voor mij heel vervelend is. Daar houdt de service op. Er is geen indicatie te geven wanneer het probleeem opgelost gaat worden. Niet eens of het opgelost zal worden. Mijn e-mail blijft geblokkeerd zonder dat ik er iets aan kan doen. Ik ben boos, verdrietig en teleurgesteld en Ziggo begrijpt me. Zouden ze nog veel meer boze klanten hebben? Ik hoop dat het probleem met mijn Ziggo e-mail dit jaar nog wordt opgelost. Zeker ben ik er niet van.

Vroeger ontving ik tientallen mails per dag. Nu niet. Dankzij Ziggo e-mail ga ik rustige feestdagen tegemoet.

Dit lucht op, nu maar weer aan het werk. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in