Video met een SLR oninteressant?

0
video
Er gebeurt meer in de fotografie, dan wij kunnen beschrijven. Veel meer. We kiezen voor jullie wat we testen of waarover we schrijven. En daarom houden we af en toe een enquête onder onze lezers. Om te onderzoeken wat jullie interesseert. Meestal krijgen we tussen de 500 en 800 reacties, als een enquête een paar weken op de site staat. Maar toen we vroegen wat jullie interesseert aan video, bleef het opvallend stil. Dit keer ontvingen we iets minder dan 100 reacties.
15% van de respondenten vulde in dat ze niks over video wil weten.
video

Eerlijk gezegd was ik verrast, want filmen met een camera met verwisselbare lenzen lijkt mij heel leuk. Ik verheug me er op om er dit jaar meer tijd aan te besteden. Maar jullie hebben het ons wel lastig gemaakt met de onderwerpkeuze. Want jullie mening waar we de meeste aandacht aan kunnen besteden, is verdeeld.
Er is een lichte voorkeur voor meer aandacht voor video in de cameratesten (20%), algemene uitleg van de begrippen, tutorials en testen van video-accessoires (allen 15%). Toch is jullie signaal duidelijk: we zullen ons voornamelijk richten op fotografie.

Ik ben benieuwd of jullie er volgend jaar nog zo over denken.

{vimeo}65888557{/vimeo}

CameraStuffReview Polls

{loadmodule mod_aixeenanews,Poll}

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in